Een mooie en praktische vloer voor buiten?
Die vind je sowieso in het uitgebreide assortiment van Daldecor!

Tegels Tegels

Met een terras of balkon kan je heerlijk buiten ontspannen en genieten van de natuur. Uiteraard verdienen deze plaatsen ook de nodige aandacht wat betreft hun ontwerp. Ben jij nog op zoek naar een mooie vloer voor buiten, dan zal je bij Daldecor te Vorst zeker iets vinden wat aan jouw wensen voldoet. Hier kan je namelijk kiezen uit een ruim assortiment aan tegels in natuursteen of keramiek, maar ook in hout heb je heel wat mogelijkheden.

Welk materiaal is geschikt voor een terras of balkon?

Net zoals binnen kan je ook buiten kiezen voor tegels of voor hout. Wil je graag tegels in keramiek, dan raden wij bijvoorbeeld volkeramische tegels aan. Deze zijn sterk genoeg voor buitengebruik en zijn vorstvrij. Natuursteen tegels zijn eveneens een perfecte keuze voor buiten, maar let wel op: het onderhoud van natuursteen is intensiever dan bij volkeramische tegels. Natuurlijk kan je ook kiezen voor hout. Met zijn natuurlijke en warme uitstraling ideaal voor buiten, maar ook hout zal een iets intensiever onderhoud vragen.

Een belangrijk aandachtspunt voor je vloer buiten

Indien je op zoek bent naar het geschikte materiaal voor je terras of balkon, is de slipvastheid een erg belangrijk gegeven. Materialen die buiten gebruikt worden kunnen immers glad worden wanneer het bijvoorbeeld regent. Om ongelukken te voorkomen kies je dan ook best voor anti-slipuitvoeringen, zowel voor hout als voor tegels. Hier heb je bovendien opnieuw verschillende mogelijkheden in; aarzel dus niet om Daldecor om extra info te vragen. Samen gaan we op zoek naar jouw perfecte vloer voor buiten!

Nieuwigheden
Inspireer jezelf