Prachtige tegels voor je interieur of terras, en tal van producten voor het onderhoud en de plaatsing van jouw tegels: bij Daldecor vind je het allemaal!

Tegels Tegels Tegels

Bij Daldecor in Vorst vind je een ruim aanbod aan tegels voor binnen en buiten, samen met een groot assortiment aan plaatsings- en onderhoudsproducten. Bovendien hebben wij continu zo'n 6000 producten op voorraad, zowel wat betreft onze tegels als de diverse producten voor de plaatsing en het onderhoud ervan.

De mooiste tegels vind je bij Daldecor

Ben je op zoek naar prachtige tegels voor binnen? Of zoek je misschien houten vloerbekleding voor je terras of rond je zwembad? Dan zal je bij Daldecor in Vorst zeker iets vinden dat aan jouw wensen voldoet. Wij bieden namelijk een uitgebreid assortiment aan tegels, in verschillende materialen en voor tal van toepassingen. Terrastegels, wandtegels, vloertegels, in keramiek, natuursteen of hout: wij hebben het allemaal!

Alle benodigdheden voor jouw tegels

Om ervoor te zorgen dat je een leven lang kan genieten van je tegels is een gepast onderhoud noodzakelijk. Daarom vind je bij Daldecor allerlei onderhoudsproducten, voor specifieke tegels en voor verschillende soorten van vervuiling. Daarnaast kan de doe-het-zelver ook bij ons terecht voor plaatsingsproducten zoals voegsels, waterdichtingsproducten en isolatiepanelen. Uiteraard staat ons team ook altijd voor je klaar met gepast advies op maat van jouw project.

Kom zeker eens langs in onze showroom te Vorst (Brussel) en ontdek ons uitgebreide aanbod!

Nieuwigheden
Inspireer jezelf