Een ruime toonzaal vol realistische opstellingen, waar je wordt bijgestaan door ervaren professionals: daarvoor moet je bij Daldecor in Vorst zijn!

Tegels Tegels Tegels

In Vorst (Brussel) vind je de ruime showroom van Daldecor. Over een oppervlakte van zo'n 1500m² worden al onze producten overzichtelijk gepresenteerd, zodat ons uitgebreide assortiment tegels hier volledig tot z'n recht komt. Bovendien kan je hier ook altijd rekenen op de hulp van ons team. Heb je dus vragen over jouw specifieke project, aarzel dan niet om ons deze te stellen!

Een enorm uitgebreid assortiment tegels

Vloer- en wandtegels, voor binnen en buiten, in keramiek, hout of natuursteen: in de showroom van Daldecor kan je terecht voor een enorm uitgebreid assortiment aan tegels en houten vloerbekleding. Daarenboven vind je in onze toonzaal ook diverse opstellingen van bijvoorbeeld badkamers en keukens. Deze kunnen je een perfect beeld geven van hoe onze producten eruitzien in een reële setting.

Ons professioneel team staat voor je klaar

Een bezoek aan onze showroom levert je heel wat voordelen op. Zo kan je hier niet enkel onze producten bekijken in realistische opstellingen, maar kan je ook meteen met al je vragen terecht bij ons team van vakmensen. Deze personen hebben bovendien allemaal een professionele achtergrond waardoor ze je op een gepaste en betrouwbare manier kunnen adviseren.

Wil je het ruime assortiment tegels van Daldecor graag eens met eigen ogen bekijken, breng dan zeker een bezoekje aan onze toonzaal in Vorst!

Nieuwigheden
Inspireer jezelf