Bij Daldecor te Vorst vind je een ruim aanbod aan vloeren, van warm ogend parket tot moderne tegels in natuursteen.

Tegels Tegels Tegels

Een vloer krijgt dagelijks heel wat te verduren; het spreekt dan ook voor zich dat een sterke vloer een absolute must is. Daarnaast moet hij natuurlijk ook passen bij je interieur. Strak en modern, eerder klassiek, of misschien net heel gezellig: voor elke interieurstijl bestaat er een gepaste vloer. Ben jij dus op zoek naar een mooie vloer die eveneens tegen een stootje kan, dan moet je bij Daldecor in Brussel zijn. Wij bieden immers een ruim assortiment aan vloertegels en parket!

Voor elk interieur de juiste vloer

Het assortiment vloeren van Daldecor bevat voor ieder wat wils. Zo zijn er onze natuursteen vloertegels die zorgen voor een unieke sfeer, terwijl ons parket dan weer een warme en gezellige uitstraling met zich meebrengt. Natuurlijk mogen we ook de keramische vloertegels niet vergeten, welke verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende kleuren en formaten. Zo zie je maar: voor elk interieur biedt Daldecor de gepaste vloeren!

Vloeren kiezen met het oog op hun toepassing

Natuurlijk is de keuze van de juiste vloer ook afhankelijk van de plaats waar deze terecht zal komen. Zo zijn volkeramische tegels bijvoorbeeld sterker dan keramische tegels, en zijn deze laatste dus eerder geschikt voor vloeren die niet té druk belopen worden. Maar of je nu kiest voor keramiek, natuursteen of parket: de afwerkingslaag is eveneens erg belangrijk met het oog op de toepassing. Wil je hier graag meer info over? Aarzel dan niet om je door onze commerciële ploeg te laten bijstaan!

Nieuwigheden
Inspireer jezelf