Met de wandtegels van Daldecor heb je tal van mogelijkheden. Modern of klassiek, neutraal of net heel kleurrijk, en nog veel meer!

Tegels Tegels Tegels

Vooral in de badkamer en de keuken zijn wandtegels enorm geliefd. Dat is trouwens helemaal niet zo verwonderlijk, want wandtegels zijn zowel praktisch als esthetisch. Zo kan je kiezen voor neutrale wandtegels met een tijdloze look, maar zijn er eveneens moderne wandtegels die je interieur een heel ander uitzicht kunnen geven. Kom snel eens langs bij Daldecor (Brussel) en ontdek jouw mogelijkheden!

Waarop letten bij het kiezen van wandtegels?

Of je nu wandtegels zoekt voor de badkamer of de keuken, het zijn vooral de duurzaamheid en het onderhoud van de tegels die een belangrijke rol zullen spelen bij je keuze. Maar toch is dat niet alles, want ook op esthetisch vlak kunnen de juiste wandtegels je een handje helpen. Zo zal een kleine badkamer bijvoorbeeld meer gebaat zijn bij grotere wandtegels, omdat deze de kamer optisch vergroten. Wees niet bang om meer van deze praktische tips te vragen aan ons team!

Wandtegels in allerlei soorten en maten

Net zoals de vloertegels is ook ons assortiment wandtegels enorm uitgebreid. In onze showroom vind je bijvoorbeeld diverse wandtegels in natuursteen en keramiek, die een echte tijdloze topper zijn. Daarnaast zijn ook de mozaïektegels zeer populair. Deze vind je bij Daldecor in keramiek of natuursteen, maar ook in glas, metaal, of een combinatie van deze materialen. Ben jij dus nog op zoek naar de perfecte wandtegels, kom dan zeker eens langs bij Daldecor in Vorst!

Nieuwigheden
Inspireer jezelf